De AKOESTINI's hebben al meerdere cd's uitgebracht. Op deze pagina zijn ze te beluisteren!


De fysieke cd schijven plus full- color hoes en label zijn ook te bestellen via:

 info@akoestini.nl

Fiesta in de Stad.mp3 Dwergenfeest.mp3 Dansen in de Schemering.mp3 Jong en Onbezonnen AKOESTISCH.mp3 Zeven levens.mp3 Groningen.mp3 TRINI LOPEZ MEDLEY.mp3 Bullebak.mp3 Harry.mp3 Twips.mp3 OPA.mp3 JAZUSTER.mp3 STEKKIE.mp3 rockytop.mp3 Eileen Oge.mp3 BALLADE.mp3 SOUSLECIEL.mp3 TOVERCIRKEL.mp3 KAPITEIN.mp3 KABOUTER.mp3 URSULA.mp3 Waanzinnig gedroomd.mp3 GERRIT.mp3 VRIJER.mp3 r&rmedley.mp3 Hiervan zijn er twee hoesjes verschenen: Avocado eiland.mp3 BOOGIE.mp3 Boom versieren.mp3 Bos is van ons allemaal.mp3 Bubbel.mp3 Bullebak.mp3 Byebyesnel.mp3 directeur.mp3 Luizendokter.mp3 DUIZENDENLUIZEN.mp3 Dwergenfeest.mp3 Ei van de tijd.mp3 Wij vieren feest (Boomfeest).mp3 Fiesta in de Stad.mp3 geldvandeboer.mp3 gezond eten.mp3 Ruimtemonster Gort.mp3 Groningen.mp3 Gezonde Hap.mp3 Harry.mp3 hypnose.mp3 JAZUSTER.mp3 KABOUTER.mp3 Lekker kriebelen.mp3 LUISJELUISJE.mp3 LUISTELIJF.mp3 Luizenlied.mp3 Ik mag niet meedoen.mp3 Nacht.mp3 OPA.mp3 Ik heet Piet.mp3 Pietengym.mp3 Waar zijn de Baardgroeipillen.mp3 Popocatepetl.mp3 Beesten in de poppenkast.mp3 prei.mp3 Raarhaar.mp3 Sinterklaas Medley.mp3 Sintmaarten Dans.mp3 Stelen.mp3 Toen de wereld.mp3 Twips.mp3 Ook al zijn wij zo verschillend.mp3 Help, ik reis door de tijd.mp3 Ntomby.mp3 Jan Kom Kietel Mij.mp3 Er is geen weg terug.mp3 On danse.mp3 Ukelele Lady.mp3 Carrickfergus.mp3 Byebye Blues.mp3 She's too fat.mp3 Ukelele.mp3 Popocatepetl.mp3 Boerenschots.mp3 Poppenkastliedjes #grp_168 terug naar de startpagina
Foto´s
CD 4: Zoek De Zon Op !

Akoestini's Orkest - Zoek De Zon Op!


Zon, zee en zang zijn de ingrediënten waarmee tweemans Orkest de Akoestini's deze nieuwe cd gevuld heeft. Veel vrolijke, volkse liedjes uit vroeger tijd waarbij met name voor de accordeon een prominente rol is weggelegd. Want de Akoestini's houden van dit instrument en dat willen ze laten horen ook.


Auke Eringa speelt op deze disc diatonisch accordeon ook wel trekharmonica of trekzak genoemd. Een compact type accordeon dat bij het uittrekken van de balg een andere toon laat horen dan bij het induwen en dat een heel eigen, expressief geluid heeft. Op deze cd is de tweerijer trekharmonica te horen van enkele bekende merken zoals Castagnari GC en CF, Hohner CF en Serenellini CF.

Verder speelt Auke Eringa: Banjo, Ukelele, Bouzouki, Neusfluit, Slagwerk, Kazoo, Kuttepiel en Klepperklomp.


Ton de Boer is producer en audio-engineer van deze cd. Hij heeft de moderne opname apparatuur en software tot zijn beschikking om tot een speels en creatief eindprodukt te komen. Maar bovenal is hij muzikant en zet hij voor veel tracks de basis neer op gitaar, bas, mandoline, melodica en diverse andere instrumenten. Hij neemt ook een groot deel van het accordeonwerk voor zijn rekening. En dan hebben we het over de chromatische (piano) accordeon. Ton bespeelt onder andere een Marinucci  en een Accordiola Tosca, beide vintage instrumenten van Italiaanse makelij met een ongeëvenaard geluid.


Wij wensen iedereen veel luister- en meezingplezier met Zoek de Zon op!